Pechhulp autobedrijf Robbert Wisselink

 

Pechhulp

U moet er natuurlijk niet aan denken, maar het kan zomaar voorkomen dat u te maken krijgt met pech onderweg. Zelfs als u uw auto jaarlijks door ons laat onderhouden, is het mogelijk dat u om wat voor reden dan ook met uw auto langs de kant stil komt te staan. Dan is het goed om te weten dat we bij Autobedrijf Robert Wisselink ook pechservice aanbieden.

Samenwerking met Autocrew Pechhulp

Voor onze pechservice werken we samen met de pechhulp van AutoCrew. Met de AutoCrew Pechhulp ben je altijd verzekerd van de beste hulp bij autopech. Voor een scherp tarief verzeker je jouw auto tegen pech onderweg in Nederland of heel Europa. Waar en wanneer je ook pech krijgt, op de AutoCrew Pechhulp kun je rekenen. En dat geeft wel zo’n prettig gevoel.

De AutoCrew Pechhulp is 24/7 bereikbaar op 088-8778097. Heb je AutoCrew Pechhulp afgesloten vóór 1 april 2020? Bel dan met 088-0066000. Uiteraard vind je het noodnummer ook terug op je pechhulppas.

Wil je de AutoCrew Pechhulp afsluiten? Dat kan bij ons! We bieden vier verschillende pakketten aan, zodat de AutoCrew Pechhulp aansluit op jouw wensen. Klik hier voor de pakketten ➝

Of wilt u meer informatie over de kosten en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op zodat we u een passende oplossing kunnen bieden. Of verstuur uw gegevens inclusief uw wensen via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.